Rreth nesh

Kompania Sanwei u themelua në 1988 dhe ka formuar një kompani profesionale që integron shkencën, industrinë, tregtinë, Projektin e inxhinierisë dhe stërvitje teknike në fushën e mbrojtjes elektrostatike mjedisore. Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe një njësi e besueshme. Prodhimet e serisë anti-statike të kompanisë "Sanwei" "3W" janë prodhuar në përputhje me standardet ndërkombëtare të IEC61340-5-1. dhe ANSI/ESD-20. 20 dhe standardet teknike të standardit kombëtar ushtarak. Ata kanë kaluar dhe zbatuar me rreptësi Sistemi i menaxhimit me cilësi ISO9001: 2015, ISO14001: 2015 sistemi i menaxhimit mjedisor, Materialet e produktit testohen nga SGS dhe përmbushin standardet e ROHS. Serija e prodhimeve të prodhuara: kuti anti-statike e mbledhjes së SMT, karrocë anti-statike, karrocë anti-statike, Kuti anti-statik i kthimit, tregti, përbërje, mbrojtja e trupit të njeriut, mbrojtja e ndërtimit, mjete prodhimi, pajisje inspektimi dhe inspektimi, fshirjet e pastrimit, etj. Prodhimet. Prodhimi ka fituar "Butike Kineze-statik" kombëtare, "Prodhimi i cilësisë së lartë" dhe çertifikata të tjera nderi. Prodhimet anti-statike të zhvilluara dhe prodhuara nga Kompania Sanwei kanë marrë më shumë se dhjetra të drejta të pavarura të pronës intelektuale, duke përfshirë materiale anti-statike të temperaturës, anti-statike, faqe e ulët, të ftohtë, Materialet e përbërë të polipropilenit të nxehtë dhe të ulët të nxehtë dhe metodat e tyre të prodhimit dhe tre faqe të ulët kundërshtarë. dhe materialet e përbërëse të përbashkët të temperaturës së lartë të PBT/PET-së dhe metodat e tyre të prodhimit kanë marrë patenta të shpikjes kombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në pajisje të tilla si ngarkimi dhe shkarkimi i raketve të linjave të prodhimit SMT, duke arritur nivelin ndërkombëtar të prodhimeve të ngjashme. Ai është një material i bardhë i pastër anti-statik i përhershëm me nivel ndërkombëtar (rrezistenca e temperaturës 160℃), i cili përdoret gjerësisht në gjysmën e fundit të lart, Aviacioni, aerospace, ushtarake, kimike, farmaceutike, elektronika dhe fusha të tjera. Kompania Sanwei mund të zhvillojë myke dhe materiale të posaçme anti-statike sipas kërkesave të klientëve për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve. Prodhimet "Sanwei" janë certifikuar dhe përdorur gjerësisht në ndërmarrje të mëdha si Intel, Motorola, Siemens, IBM, Panasonic, Nokia, Dhe Dell. Ndërmarrja Sanwei është SJ/T11277-2002 "Picifikimi i përgjithshëm për Kontenerët anti-statikë të kthimit", Standardin ushtarak Kombëtar GJ. B3007-2009 "Kërkesa teknike për zonat anti-statike të punës" dhe SJ/T10694-2006 "Spei i përgjithshëm" Njësia e rrëzimit për anti-statik të sistemeve të Prodhimit dhe aplikimit të Prodhimit elektronik. Ajo është një bazë e rëndësishme për zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve dhe materialeve anti-statike në Kinë. Baza e prodhimit të kompanisë Sanwei është vendosur në Parkun e Shkencës dhe Teknologjik Sanwei, rruga Weiqi, Zona e Zheqing Zhejiang, Në fund të Malit Jandang, një park gjeologjik botëror dhe një tërheqje turistike kombëtare. Ajo mbulon një zonë prej 27,000 metra katrorë dhe një zonë bimësh prej 30,000 metra katrorë. Granulator i binjakëve, më shumë se dhjetë makineri i injeksionit Haitian nga 100 gram në 5000 gram, Makinat e injeksionit dhe makineria e injeksionit të PU-së, shumfishtë, makineri e gëlqerimit, Makinat e goditjes dhe pajisje të tjera përpunimi metali si dhe një grup të plotë materialesh dhe pajisje anti-statike Një ndërmarrje anti-statike industriale që integron materialet elektronike R&D, prodhimi, përpunimi, shitjet, dizajnin e inxhinierisë, stërvitje teknike dhe shërbimi pas shitjeve. Ndërmarrja Sanwei ka ngritur një sistem të plotë shitjeje dhe një departament tregtar ndërkombëtar me të drejtat e importit dhe eksportit. Rrjeti i shitjeve mbulon të gjithë vendin dhe rrezaton botën. Prodhimet janë eksportuar në më shumë se 20 vende dhe rajone duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Gjermaninë, Izraelin, Singaporin dhe Malajzia. Sanwei i përmbahet drejtimit të "novacionit teknik, cilësisë së pari, klientit i pari, Shërbimi i ndershëm", dhe është i kushtuar për t'u dhënë klientëve shërbimin më të mirë të cilësisë.

Shih më shumë

Lajme

Të lëshojmë fuqinë e lidhjeve të ESD-së: Një shkëmbim i lojës në sektorin Industrial

Përmbajtja Evolucioni i Kollotit Industrial 2. Të kuptojnë ESD dhe ndikimin e saj në operacionet e mbulesave. Sektori i gjuajtjes 4. Përfitimet e lidhjeve të ESD-së në Procesimet e Vetjes 4.1 Produktiviteti i përmirësuar dhe efektshmëri 4.2 Mbrojtje të materialit të ndjeshëm. 4.3 Standardet e sigurisë

2023-09-05 Shih më shumë

Shprehësia dhe përfitimet e kutive të kthimit në industrinë e transportit dhe depozimit

Titulli: Maksimizimi i efektshmërisë dhe mbrojtjes me kutitë e shkarkimit në transportin dhe depo. Në botën e shpejtë të transportit dhe depozës, përdorimi i kutive të kthesave është bërë i domosdoshëm. Këto kontejnerë të ndryshme të ruajtura ofrojnë përfitime të shumta, duke rritur efektshmërinë, organizatën dhe mbrojtjen e mallrave gjatë gjithë udhëtimit të tyre. Kutia e marrjes, gjithashtu njohje

2023-09-03 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit për zgjedhjen e kutisë së përsosur për makinën

Përmbajtja 1. Hyrje 2. Të kuptojmë kutitë e kthimit dhe rëndësinë e tyre në trajtimin e makinave. 3.1 Madhësia dhe kapaciteti 3.2 materiali dhe i përshpejtuari 3.3 Stackability dhe ndershmëria 3.4 Kompatibilitet me pajisjen e Trajtimit 3.6 ventilimi dhe Kontrolli i temperaturës 3.7

2023-09-01 Shih më shumë

Hyrje: kutitë e kthimit luajnë një rol integral në industrinë e transportit dhe ruajtjes, ofron një zgjidhje të ndryshme për administrimin dhe organizimin e ngarkesave me efektshmëri. Në këtë artikull, do të shfrytëzojmë përdorimet e ndryshme të kutive të kthimit, duke hedhur dritë mbi funksionalitetin e tyre dhe duke theksuar avantazhet që ata sjellin në industri. 1. Magazinë e efektshme: kutitë e shkarkimit përdoren gjerësisht

2023-08-30 Shih më shumë

2023-08-28 Shih më shumë

2023-08-26 Shih më shumë

Rëndësia e kërcimeve të ESD në Industria elektrike

2023-08-24 Shih më shumë

2023-08-20 Shih më shumë

Shih më shumë