за нас

Санвеи компанија е формирана во 1988 година и формира професионална компанија која интегрира наука, индустријата, трговијата, Инженерски дизајн и техничка обука во полето на електромиската заштита на животната средина. Тоа е национална претпријатија и доверлива единица. Производите на претпријатието „Sanwei“ „3W“ против статички серија се произведуваат во согласност со меѓународните стандарди на ИЕЦ61340-5-1. и ANSI/ESD-20. 20 и техничките стандарди на националниот воен стандард. Тие усвоија и строго го спроведуваа ISO9001: 2015 управување со квалитет, ISO14001: 2015 систем за управување на животната средина, материјалните производи се тестираат со СГС и ги исполнуваат стандардите на ROHS. Серијата производи кои се произведуваат: СМТ анти-statички кутија за колекција, анти-стантична количка, анти-статички стол, против статички кутија, лента, компонентата, заштита на човечкото тело, заштита на градежништво, производствени алатки, опрема за инспекција и инспекција, бришење на прочистување итн. Производи. Производот освои националните „Анти-стантички кинески бутички“, „Анти-стантички високвалитетски производ“ и други почесни сертификати. Производите против статичките серија развиени и произведени од страна на компанијата Санвеи добија повеќе од десетици независни интелектуални права, Вклучувајќи и отпорни на температури од 200 ℃ анти-стантички материјали, анти-стантички, ниска бојна страница, студ, Отпорен со топлина и ниска цена полиропилен материјал и нивните методи за производство и анти-стантички три ниски страни и компјутерни материјали на висока температурна отпорни PBT/PET и нивните методи на производство добија национални патенти, кои се раширно користат во опрема, како што се вчитувањето и расчистување на продукцијата на СМТ, достигнувајќи го меѓународното ниво на слични производи. Тоа е чист бел постојан антиstatичен материјал со меѓународно ниво (препорирање на температурна 160 ℃), која се користи во високиот полукондуктор. ... Авијација, аеродром, војска, хемиска, фармацевтска, електроника и други полиња. Претпријатие на Санвеи може да развие мувла и специјални антиstatички материјали според условите на клиентите за да ги задоволат различните потреби на муштериите. „Санвеи“ производите се сертификувани и широко користат во големите претпријатија како што се Интел, Моторола, Siemens, IBM, Пансониќ, Нокиа, И Дел. Претпријатие на Санвеи е СJ/Т11277-2002 „Општинска спецификација за антиstatатични контенери“, Национален воен стандард ГЏ. Б3007-2009 „Технички потреби за антиstatични работни области“ и SJ/T10694-2006 „Генера Спег Системот за антиstatички тестирање на електронски производи и апликациски системи" Таа е важна основа за развој и производството на анти-стантичка опрема и материјал во Кина. Производната база на компанијата Санвеи се наоѓа во паркот и технологија Санвеи, патот Вајќи, економскиот развој зон на Јукинг, провинцијата Жеџианг, На подножјето на планината Јанданг, светски географски парк и национален туристички атракции. Таа покрива област од 27.000 квадратни метри и растенија од 30.000 квадратни метри. Гранулаторот со близначко штраф, повеќе од 10 хаитски инјекциски машини за обликување од 100 грама до 5000 грама. Инјективни машини и машини за формирање на инјекцијата, повеќе лани, машини за милање, Машини за удирање и други опрема за преработка на метал, како и целосен збир на материјали и против статички опрема за тестирање на перформати анти-статична индустриска компанија која интегрира електростатски материјална R&Д, производство, процесирање, продажба, инженерски дизајн, техничка обука и услуга за попродавање. Претпријатието Санвеи формира целосен продажбен систем и меѓународен трговски оддел со само поддршка за увоз и извозни права. Продавачката мрежа ја покрива целата земја и го променува светот. Производите се извезуваат во повеќе од 20 земји и региони, вклучително и САД, Германија, Израел, Сингапур и Малезија. Санвеи се придржува на принципот на „техничка иновација, квалитетот, прво муштеријата, Искрена служба“, и е посветена на обезбедување на клиентите со најдобар квалитет.

Гледај Повеќе

Вести

Ослободување на моќта на екстремителите: Иг-Changer во индустрискиот сектор за палка.

Содржина: Еволуцијата на индустрискиот пег. Сектор за печука 4. Поставувања на екстремителите во процесите на објектот 4.1 Зголемена продуктивност и ефикасност 4.2 заштита на чувствителниот материјал С. 4.


Вертикалноста и бенефициите на кутиите за претпоставување во индустријата за транспорт и складиштета

Наслов: Максимизирање на ефикасноста и заштита со кутии за пречки во превозот и складиштето: Во светот на превозот и складиштето, употребата на кутиите за обртување стана неопходна. Овие променливи контејнери нудат бројни бенефиции, зајакнување на ефикасноста, организацијата и заштитата на стоката во текот на нивното патување. Кутии за одмор, исто така познати


Вкупната водича за избирање на совршената кутија за вашата кола

Содржина: 1. Воведување 2. Разбирање на кутиите за пречистување и нивната важност во управувањето на автомобилот 3. Факти за да се разгледате кога ќе изберат кутија за злоба 3.1 Големина и капацитет 3.2 Материјата и потрошеност 3.3 Стакбилноста и недостатокот 3.4 Комплатибилност со управувањето на опремата 3.6 Вентилација и контрола на температурата 3.7 хигиена и


Воведување: кутиите на одморот играат интегрална улога во индустријата за транспорт и складирање, нудејќи различно решение за ефикасно управување и организирање на товар. Во оваа статија, ние ќе ги разгледаме различните апликации на кутиите за обртување, Ја осветлуваат нивната функционалност и истакнувајќи ги предностите што ги носат во индустријата. 1. Ефикасна складиште: Кутии за одѕивот се многу користат во


Важноста на троковите на ЕСД во електрична индустрија


Гледај Повеќе